WEBINARER FOR ALLE

Lav dig eget webinar og online kursus

Vi har styr på teknikken - du laver indholdet

– Teknik/platform
– Markedsføring
– Guides og rådgivning
– Support

9 fordele ved at være webinarvært

Webinarer er et kraftfuldt værktøj i ethvert forretningsarsenal – og at være vært for din egen begivenhed er en smart forretningsudviklingsstrategi. Hvis du overvejer bedste praksis for at tiltrække nye kunder og udvide din forretning her, er der 9 fordele ved at være vært for dit eget webinar.

1. Hosting af webinarer udvikler autoritet og tillid
Hosting af et webinar giver din virksomhed mulighed for at vise sin ekspertise, branchekendskab, evner, færdigheder, produkter og tjenester. Dit webinar drager også fordel af det menneskelige element – så du kan sætte en reel ansigt til din virksomhed, hjælpe dit publikum med at engagere sig og endda blive følelsesmæssigt investeret i din virksomhed.

2. Webinarer skaber forretningsrelationer
Fordelen ved at tale med en gruppe af potentielle kundeemner gennem et webinar er, at det giver dine kundeemner mulighed for at lære dig at kende på et meget dybere niveau, end hvad der muligvis kan opnås i en 30 sekunders kommerciel ved en netværksbegivenhed . Når alt kommer til alt handler folk ikke med virksomheder. Folk gør forretninger med mennesker. I et webinar har du tid til at lade dine deltagere lære dig at kende som en person, som dig og stole på dig fra den indsigt og indhold, du deler.

3. Interaktive webinarer hjælper dig med at forstå din målgruppe
Gennem dine interaktive web- og spørgsmålssegment-webinarer giver din virksomhed mulighed for at lære din målgruppe at kende, deres behov og deres største udfordringer. Dermed kan du udvikle en reel forståelse af, hvad der motiverer dit publikum, så du kan skræddersy dine produkter, tjenester og råd til at matche.

 

 

4. At holde webinarer øger brandmærke.
Webinarer giver dig mulighed for nemt at promovere din virksomhed – især når du leverer indhold af høj kvalitet under webinaret og ikke blot bruger det som en salgspresentation.  Du kan optimere din virksomheds eksponering og opnå større rækkevidde ud for ingen eller meget lidt økonomisk omkostning.

5. Hosting af webinarer er overkommelige.
Konventionelle møder, seminarer og konferencer har én ting til fælles – de er dyre at arrangere. Heldigvis drager dit webinar fordel af de lave omkostninger, der er forbundet med anvendelse af internettet – hvilket kræver lidt mere end en bredbåndsforbindelse, mikrofon og webcam for at komme i gang.

6. Webinarer kan omformuleres.
Når du har præsenteret dit webinar, kan du genbruge dit script for at give ekstra værdi til dem, der ikke kunne deltage. Ved at konvertere din præsentation til en e-bog eller blogindlægsserie kan du skabe en permanent fordel ved at være vært for webinaret – så du kan dele dit webinarindhold på en frisk og spændende ny måde.

 

 

 

7. Webinarer kan optages.
Når du genbruger dit indhold, tillader du også, at dit publikum genoplever dit indhold – og videooptagelser af begivenheden hjælper dit publikum med at analysere og forstå dit indhold så grundigt som muligt. I modsætning til traditionelle konferencer er det ekstremt let (og omkostningseffektivt) at optage hele dit webinar – og dit publikum vil takke dig for det!

8. Webinarer kan være en ekstra indtægtsstrøm.
Hvis din virksomhed har et stort publikum, kan det være enkelt og effektivt at opsætte en betalt webinarbegivenhed. Så længe dit webinar er fyldt med ægte værdi for dine kunder, er det rimeligt at skille sig med et par dollars for at deltage i dit webinar. Med ubegrænset kapacitet for deltagere kan din virksomhed hurtigt generere en lukrativ indtægtsstrøm.

9. Webinarer bygger din liste og genererer kvalificerede kundeemner.
Tilmeldingsformularer til dit webinar giver dig mulighed for at indsamle kundeoplysninger – fra e-mail-adresser til jobtitler. Det bedste af alt, information og uddannelse, du leverer i dit webinar, tjener til at kvalificere dit publikum, informere dem om dine produkter, tjenester og ekspertise – og skabe den perfekte salgsledning i processen.

Disse webinarfordele afspejler kraften ved at være vært for dit eget online webinar – så du kan øge din indtjening, minimere dine omkostninger og udvikle lukrative forhold til klienter, kunder og ledere i branchen.

Jeg er klar - hvordan kommer jeg i gang

Registrer dig som bruger – her

Tilmeld dig online kurset: Sådan laver du et godt seminar

Kurset tager 20  min. at gennemføre 

– Trin for trin vejledning
– Vilkår og ferretningsbetingelse

Medlemskabstyper

Basic

Enter your description
Kr. 0 For altid
  • Opret max. 5 smartinars
  • Gratis online kursus
  • Eksponering

Premium

Enter your description
Kr.99
Kr. 49 Per måned
  • branded subsite med arkiv funktion
  • Drip marketing med
  • Mulighed for betalt adgang til smartinars
Populær

Custom

Få jeres egen webinarportal
Kontakt os
  • Eget design
  • Automated mail marketing
  • List Item #3

Sådan gør du

Registrer dig som bruger – her

Tilmeld dig online kurset: Sådan laver du et god seminar

Kurset tager 20  min. at gennemføre 

– Trin for trin vejledning
– Vilkår og ferretningsbetingelse

Vil du være med ... ?

Gratis

– X antal Webinar 

Basic

– X antal Webinar 
– Markedsføring af dit webinar over netværk
– Automatate mail campaign
– Oprettelse af kursus til hvert Webinar-emne 
– “Affiliate indtægter”

Premium

– Hosted webinar platform
– Som basic med eget domæne og egen branding

Menu

Opret bruger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Log ind

Kontakt os

Send os en besked ved at udfylde formularen til højre – og vi vender tilbage snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe til Sune Toft på telefonnummer: +45 2943 9585 

Hvad er dine primære interesse

Book dine demo her

Skriv til os hvis du gerne vil have demonstration af en af vores eksperter. Demonstrationen vil blive gennemført som videomøde og tager fra 15 til 30 minutter.

Hvilken produkter er du interesseret i ?