5 Gode grunde til at deltage i et webinar

 1. Karriereudvikling

Du skal aldrig holde op med at lære. Uanset om din virksomhed falder inden for rækkevidde af teknologi, sofaer eller finansielle tjenester, vil din branche altid være i en tilstand af konstant forandring. Når du holder op med at holde dig ajour med trends, der kan påvirke dit brand, holder du op med at konkurrere med dine kolleger og falder længere væk fra din kundes interesser.

 1. Imponer din chef
  Jo mere du ved, jo mere kan du bringe til din virksomhed. Måske er det derfor, at nogle af de øverste mærker tilskynder deres ansatte til at fortsætte deres uddannelse, så de kan anvende det, de lærer på deres arbejdsplads. At deltage i webinarer giver dig mulighed for at udvide din viden om bedste praksis, der er relevant for dit brand og din branche. Dette kan være det manglende stykke, når et job åbnes – du ser mere tiltalende ud for den øverste ledelse og har en bedre chance for at få det hjørnekontor. Brug af webinarer som en form for uddannelse kan øge din viden om de nyeste tendenser og strategier og samtidig øge din professionelle værdi for din virksomhed.
 2. Lær af profferne
  En god webinar-vært lærer deltagere at tale point fra personlige oplevelser. Værten skal have erfaring i skyttegravene og diskutere reelle udfordringer og succeshistorier. Som deltager skal du være sikker på, at det, du lærer, er førstehåndsviden fra fageksperter.
  Det kan være en udfordring at hente information fra top execs i din branche. Og selvom det ikke er så personligt som et personligt møde eller et informativt konferenceopkald, kan et webinar placere dig i lokalet (digitalt) med fagfolk, der er villige til at dele deres ekspertindsigt. Hvor ellers vil du være i stand til at lære direkte fra VPs og bestyrelsesmedlemmer i Fortune 500-mærker – alt sammen fra dit kontors komfort og bekvemmelighed?
 3. Se hvad din konkurrenter laver
  Udvikling af en robust forretningsstrategi bør altid omfatte en omfattende konkurrencedygtig analyse af branchen. Det er altid vigtigt at forstå, hvad dine konkurrenter gør, så du kan lære af deres forretningspraksis, vaner og udgifter.
  Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad dine konkurrenter laver, og måske hvorfor de klarer sig bedre end dig, skal du samle intelligens på en af deres webinarer. Vi anbefaler, at du bruger Twitter-lister til at gruppere dine konkurrenter ét sted og overvåge meddelelserne om live webinarer og begivenheder, hvilket indhold de offentliggør, og hvordan de markedsfører deres produkter til de kunder, du måtte dele.
  Vær ikke bange for at registrere dig til deres næste kommende webinar ved hjælp af din personlige e-mail-adresse til at udtrække oplysninger, der hjælper med at guide din forretningsstrategi. Du kan blive overrasket over, hvad du kan finde ud af at prale af konkurrenter på live webinarer.
 4. Foretag forbindelser
  Netværk og samarbejde med ligesindede kan føre til inspiration og en mere kraftfuld brandstrategi. Webinarer tilbyder muligvis ikke fordelene ved at åbne natreceptioner og kaffepausemixere mellem sessioner på en konference eller messe, men der er stadig enorme muligheder for at komme i kontakt med værterne og andre deltagere.
  Spørgsmål og kommentarer på online forum kan give dig enorm indsigt. Rebecca Henderson skrev for nylig om vigtigheden af at deltage i webinarer for virkelig at forstå et emne ved at interagere med andre under begivenheden og få mest muligt ud af den digitale oplevelse. Henderson skriver: ”Hvis webinaret ledes i realtid, skal du have mulighed for at stille opfølgende spørgsmål. Dette sikrer, at du får mest muligt ud af din træning og fuldt ud forstår det dækkede emne. ” Indhold kan til tider være overvældende og forvirrende, men med den rigtige vært skal du være i stand til at stille nok spørgsmål, så du ved, hvordan du griber ind, når webinaret er ovre.
  ” Der er så meget at tage væk fra oplevelsen, inklusive en bådbelastning med ny viden. Dette kan give anledning til nye ideer, og du vil være klar til at vende tilbage til arbejde med en ny funderet spænding. ”- Kelly Barner, Buyers Meeting Point
  Næste gang du får en kalenderpåmindelse om, at dit webinar er ved at starte, opfordrer jeg dig til at logge ind, lære og vende tilbage til arbejde med spænding – det kan muligvis hjælpe med at fremme din karriere.

Kontakt os

Send os en besked ved at udfylde formularen til højre – og vi vender tilbage snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe til Sune Toft på telefonnummer: +45 2943 9585 

Hvad er dine primære interesse

Book dine demo her

Skriv til os hvis du gerne vil have demonstration af en af vores eksperter. Demonstrationen vil blive gennemført som videomøde og tager fra 15 til 30 minutter.

Hvilken produkter er du interesseret i ?